Mukavuutta matkailuun: Truman viileä myyntikampanja

Matkailuajoneuvojen lisälaitetoimittaja Truma tarjoaa ilmastointilaitteen jälkiasennuksena hankkiville asiakkailleen kaksi houkuttelevaa kampanjapakettia.

Truma aloitti maaliskuun alussa viileän myyntikampanja, joka kestää heinäkuun loppuun saakka. Maalis–heinäkuussa Truman Aventa- tai Saphir-ilmastointilaitteen jälkiasennuksena hankkiva voi säästää kampanjan avulla yli 500 euroa.

Älykästä mukavuutta

Aventa- tai Saphir-ilmastointilaitteen ja Truma iNet Box -laitteen hankkivat saavat kaupan päälle Samsung Galaxy XCover 3 -älypuhelimen. Älypuhelimen ja Truma App -sovelluksen avulla ilmastointilaitteen voi kytkeä päälle etänä, eli ajoneuvon viilennyksen voi aloittaa ennakkoon.

Truma iNet System -järjestelmä mahdollistaa ilmastointilaitteen ja Combi-lämmittimen ohjauksen älypuhelimella tai tabletilla. Molempia laitteita voi ohjata keskitetyllä CP plus -säätöpaneelilla tai Truma App -sovelluksella. Sovellus toimii ajoneuvossa ja sen läheisyydessä Bluetooth-yhteydellä sekä etänä käytettäessä tekstiviestitse.

Truman ilmastointiautomatiikka sovittaa lämmittimen ja ilmastointilaitteen älykkäästi yhteen, joten ajoneuvon lämpötila pysyy sääoloista riippumatta vakiona. Myös tätä toimintoa voi ohjata sovelluksella.

Asennuksen sisältävän Aventa- tai Saphir-ilmastointilaitepaketin ostavat saavat kaupan päälle Truma-kuosisen päivänvarjon.

Asiakkaat hyötyvät molemmissa kampanjapaketeissa Truman alennushinnoista ja voivat säästää jopa 526 euroa. Kampanja toteutetaan yhdessä Truma-jälleenmyyjien sekä Truma-yhteistyökumppaneiden (Truma Partner) kanssa.

Lisätietoa Truman sivuilta.