Retkeilyauton ohjaamoon saadaan uutuustuotteella helposti lisävuode

Monessa retkeilyautossa on vuoteet vain kahdelle aikuiselle, mutta lisäpaikalle voisi olla joillekin käyttöä. Tähän saumaan yrittää iskeä jenkkifirma Luno Life uudella Front Cab Air Mattress -nimisellä tuotteellaan.

Kyse on yksinkertaisesti siitä, että retkeilyauton ohjaamossa olevaa tyhjää tilaa täytetään t-muotoisella ilmatäytteisellä laajennuskappaleella. Näin syntyvän tukevahkon ”alustan” päälle laitetaan sitten ilmapatja, jolloin saadaan ohjaamoon syntymään lisävuodepaikka.

Aikuisella saisi olla pituutta mielellään selvästi alle 1,7 metriä, mutta etenkin lapset tai vaikka koira saattavat valmistajan mukaan alle kolmessa minuutissa ilmapumpun avulla synnytettävässä tilassa lähes viihtyä.

Tuote kulkee pakattuna autossa melko helposti mukana, sillä se painaa 5,9 kiloa, ja ulkomitat ovat 56 x 48 senttimetriä.

Tuotetta markkinoidaan jo muun muassa Mercedes-Benz Sprinter -pohjaisiin autoihin, mutta retkeilyautomalleja on markkinoilla sen verran useita erilaisia, että aivan kaikkiin tuote tuskin täydellisesti vielä soveltuu. Valmistajan intressissä on epäilemättä tuoda markkinoille ajan myötä tuotteestaan mahdollisimman moniin autoihin sopivia versioita.

Lähde ja kuvat: Luno Life

Keskustelu

  1. Kovin moni ei tollasta rupee täytteleen, sen verran mukavuudenhalusta porukka on nykyään.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.