Nallikariin valmistui läpiajopaikkoja matkailuajoneuvoille

TripAdvisorin sertifioimalta Oulun huippualueelta löytyy nyt 22 uutta paraatipaikkaa kookkaalle kalustolle.

Nallikarin lomakylän alue Oulussa jatkaa uudistumistaan. Leirintäalueelle on valmistunut 22 uutta matkailuajoneuvopaikkaa, jotka ovat niin sanottuja läpiajopaikkoja.

Pitkille matkailuajoneuvoille tarkoitettuihin Reimari-läpiajopaikkoihin on helppo ajaa sisään ja ulos peruuttamatta, eikä vaunuakaan tarvitse irrottaa oleskelun aikana.

Alue löytyy aivan päärakennuksen ja kaikkien alueen palveluiden tuntumasta. Kahvila, vastaanotto sekä minimarket ovat vain muutaman kymmenen metrin päässä.

Nallikarin camping-alueella on vaunupaikkoja yli 200. Osaa myydään myös talviaikaan kausipaikkoina.

Vilkas kesä luvassa

Matkailuajoneuvojen paikkojen lisäksi uutta Nallikarissa ovat Messi-kesämökit, jotka ovat nousseet vanhojen leirintämökkien tilalle. Myös viime kesänä valmistuneet Poiju Villat ovat saaneet loistavan vastaanoton. Telttapaikkoja alueelta löytyy 150. Kaikkiaan alueelle pystyy majoittumaan alun toista tuhatta henkeä samanaikaisesti.

Tuleva kesä näyttää leirintäaluetta johtavan Sirpa Walterin mukaan hyvältä.

– Kesän ykköstapahtumat, kuten SummerParty, Qstock, Hailuotoajot sekä Ilmakitara vetävät alueen täyteen, Walter sanoo.

Muuten alue täyttyy sesongin aikana matkailijoista.

– Etenkin heinäkuussa on paljon sekä kotimaisia että ulkomaalaisia vieraita. Nallikari on edelleen etenkin pohjoisesta tuleville matkailijoille Pohjolan Riviera ja tämä kesä ei tee poikkeusta aikaisempien vuosien varaustilanteeseen.

Tänä vuonna Nallikari Lomakylälle myönnettiin kansainvälisen matkailusivuston TripAdvisorin vuoden 2017 Erinomainen kohde -laatusertifikaatti. Arvostettu Erinomainen kohde -sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka saavat jatkuvasti erinomaisia arvosteluja matkailijoilta TripAdvisorissa.