Pikkufirma yrittää saada Teslan Cybertruckin taipumaan matkailuautoksi

Tesla Cybertruck -lava-auto tullee markkinoille vasta tämän vuoden lopulla, mutta erilaisia camping-tuotteita on sille ehditty väläytellä jo useampiakin.

Tuoreimpana konseptinsa esitteli Las Vegasissa päämajaansa pitävä CyberLandr-niminen yritys.  CyberLandr pyrkii muuntamaan Cybertruck-sähköauton matkailuautoksi istuttamalla napin painalluksella hieman teleskoopin tyyliin avautuvan ja sulkeutuvan majoitusosan Cybertruckin avolavalle.

Tesla Cybertruckista on tarkoitus tulla huonoillekin teille ja osin jopa maastoon sopiva sähköauto.

Lattialämmityksellä varustettu CyberLandrin ratkaisu tarjonnee käytännössä siedettävät makuupaikat kahdelle aikuisella. Sängyksi muuntuvat istuimet voidaan myös nostaa ulos lepotuoleiksi.

Etuosassa olevassa keittiössä on muun muassa induktioliesi, pesuallas ja kompressorijääkaappi. Tuorevesisäiliön koko on 151 litraa, ja vettä lisäksi suodatetaan ja kierrätetään tehokkaasti. Kylpyhuoneessa on pesuallas, suihku ja kuivakäymälä.

Sisällä on käytettävissä työpiste vaikkapa etätyöhän. Siihen tarpeeseen auttaa myös tarjolla oleva satelliitti-internetyhteys. Viihdevarusteluna on 32 tuuman televisio. Sähkön riittävyydessä auttavat omalta osaltaan CyberLandrin 500 watin aurinkopaneelit, mutta sähköä saadaan myös Cybertruckin akuista.

544-kiloinen, ajossa virtaviivainen ja matala tuote lyhentää CyberLandrin mukaan Tesla Cybertruckin toimintamatkaa viidellä prosentilla.

CyberLandr on tarkoitus rakentaa Texasin Austinissa, lähellä paikkaa, jossa Tesla ryhtynee valmistamaan Cybertruck-autojaan.

CyberLandr kauppaa sivustollaan jo täyttä päätä tuotettaan noin 50 000 dollarilla. Hinta voi tosin olla jopa 10 000 dollaria vähemmän, jos uskaltaa maksaa 5 000 dollaria ennakkoon konseptista, jonka valmistumisesta koskaan oikeaksi tuotteeksi asti ei ole varmuutta.

Parhaan käsityksen CyberLandrin kaavaillusta toimintaperiaatteesta saa videolta.

Lähteet: CyberLandr ja Motor1. Kuvat CyberLandr

Keskustelu

  1. Teppo Kosonen

    Vaikka fanitankin Teslaa edelläkävijänä tai ehkä juuri siksi, tuo viritelmä on enemmänkin aprillipila. Karmee. Ei jatkoon. Nukkuisin teltassa mielummin.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.