Caravan-lehti somessa

Suomessa on tänä vuonna ensirekisteröity jo 2422 matkailuajoneuvoa

Asuntovaunuja rivissä myymälän pihalla.

Matkailuajoneuvot

Suomessa on tänä vuonna ensirekisteröity jo 2422 matkailuajoneuvoa

Tammi–lokakuussa Suomessa on ensirekisteröity yhteensä 2 422 matkailuajoneuvoa. Siinä on kasvua viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon yli 14 prosenttia.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n tilastojen mukaan lokakuussa ensirekisteröitiin 125 uutta matkailuajoneuvoa. Tehdasvalmisteisten matkailuautojen tammi–lokakuun myyntimäärä on nyt yhteensä 1 600 kappaletta, joista 85 ensirekisteröitiin lokakuun aikana. Kasvua viime vuoden tammi–lokakuun matkailuautojen ensirekisteröinteihin verrattuna on runsaat 15 prosenttia.

Matkailuvaunuja on ensirekisteröity tammi–lokakuussa yhteensä 822 kappaletta, joka on lähes 12 % enemmän vastaavaan ajankohtaan verrattuna viime vuonna. Lokakuussa vaunujen ensirekisteröintejä oli 40 kappaletta, viisi kappaletta enemmän kuin syyskuussa.

Vertailun vuoksi esimerkiksi Ruotsissa tammi–lokakuussa matkailuvaunuja on ensirekisteröity 3 385 kappaletta, mikä on 8,45 prosenttia enemmän kuin viime vuoden kymmenen ensimmäisen kuukauden aikana. Matkailuautoja Ruotsissa on ensirekisteröity tammi–lokakuussa vajaa kolme prosenttia vähemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.

1 kommentti

1 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Matkailuajoneuvot

Y l ö s