Tabbertilta uusi Pep Pantiga -vaunumallisto ja Suomeen räätälöity Vivaldi-erikoismallisarja

Tabbertin uudessa Pep Pantiga -mallisarjassa on kolmella pohjaratkaisua, jotka on suunniteltu eri kohderyhmille. Suomessa myynti keskittyy Vivaldi-erikoismallisarjaan.

Kompakti Pep Pantiga 390 WD on suunniteltu kahden hengen aktiiviseen lomailuun. Tässä mallissa on yhdistetty oleskelu- ja makuutila sekä esiin käännettävä sänky – ratkaisu tarjoaa paljon tilaa liikkumiseen päiväsaikaan. Pitkittäiset sohvat muuntuvat koko vaunu levyiseksi vuoteeksi, kun sohvien selkänojien väliin lasketaan takaseinällä pystyssä oleva vuode (204 x 156). Ratkaisun heikkous on, että päiväsaikaan vuode peittää vaunun takaikkunan.

Pariskunnille suunnitellussa Pep Pantiga 390 WD:ssä vuode on päiväsaikaan pystyssä takaseinällä.

550 E -mallissa on edessä erillisvuoteet ja takana U-sohvaryhmä. Lapsiperheille suunnitellussa 550 K -mallissa on kerrosvuode, joka voidaan muuntaa nopeasti ja helposti myös lisäistumatilaksi taittamalla yläsänky sohvan selkänojaksi. Vuodetta vastapäätä on pitkittäinen sohva.

Uusia Pep Pantiga -vaunuja tullaan tuomaan Suomeen vain tilauksesta, ja meillä myyntimalliston muodostavat Vivaldi-mallisarjan Nordic Edition -kampanjamallit. Tabbertin Suomea varten räätälöimässä, kattavasti varustellussa Nordic Edition -mallistossa on neljä pohjaratkaisua.

Vivaldi Nordic Edition -kampanjavarustukseen kuuluu Alden nestekeskuslämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys, automaattinen kaasupullonvaihtaja, ulkopuolen Premium-paketti (sileä alumiinipelti, 17 tuuman alumiinivanteet, premium-ulko-ovi hyönteisverkko-ovella, valaistu sisäänkäynti ja valaistu telttalista), Premium-sisätilapaketti (epäsuora ledivalaistus, Noce Cocnat light -kalusteet kromikahvoilla, vinyylilattia, mattosarja, Silver Pearl -verhoilu ja Exclusive-pehmustetyynyt istuinryhmässä), Tabbert Premium Bluetooth -äänijärjestelmä neljällä kaiuttimella, mikroaaltouuni ja liesituuletin.

Pep Pantiga 550 K:ssa kerrossänky on muunnettavissa istumatilaksi.

Lähdemateriaali ja kuvat Knaus Tabbert