Dethleffsiltä täysin uusi Pulse-matkailuautomallisto

Dethleffsin matkailuautojen merkittävin mallivuosiuutuus on täysin uusi Pulse-mallisto, jossa on sekä puoli- että täysintegroituja pohjaratkaisuja.

Uusi Pulse sijoittuu Dethleffsin mallistokartalla keskihintaluokkaan eli Trendin ja Espritin väliin.

Dethleffsin mukaan uutuusmallisto näyttää suuntaa siitä, mihin nykyaikainen matkailuauto on matkalla. Pulse on tarkoitettu alle 3 500 kilon painoluokkaan neljälle matkustajalle, ja Pulse-malleihin saa myös Alden nestekeskuslämmityksen ja nestekiertoisen lattialämmityksen.

Kymmenen pohjaratkaisua

Puoli-integroidun mallin uudelleenmuotoiltu keulan yläosa mahdollistaa nostovuoteen sijoittamisen niin, että kun vuode on yläasennossa, sen alle jää riittävän hyvä kulkutila. Molempien malliversioiden sisäkorkeus on 205 senttiä, ja sisälattia on täysin tasainen.

Lyhyemmissä pohjaratkaisuissa nostovuoteen leveys on yhdelle riittävä 70–100 senttiä. Pidemmissä pohjaratkaisuissa vuode on tarkoitettu kahdelle. Saarekevuodeversioissa on pystytty hyödyntämään korin leveys (233 cm) siten, että vuode on aina 160 senttiä leveä.

Pulsesta rakennetaan neljää puoli-integroitua pohjaratkaisua, joiden pituusluokka on 6,99–7,41 metriä. Vaihtoehtoina on kaksi erillisvuodepohjaa ja kaksi saarekevuodepohjaa.

Integroitu Pulse tarjoaa puolestaan kuusi pohjaratkaisua pituuksiin 6,99 ja 7,4 metriä. Saarekevuodemalleja on kolme, samoin kuin erillisvuodemalleja. Kaikissa yhtä lukuun ottamatta kylpyhuone on jaettu erilliseen suihkuun ja wc-tilaan, jolloin ajoneuvon takaosa voidaan tarvittaessa wc:n oven avulla sulkua omaksi kokonaisuudekseen.

Puoli-integroidun Pulsen hinta alkaa 69 800 eurosta ja integroidun 79 930 eurosta.

Sisätiloissa tunnelma on luonnonläheinen ja harmoninen. Pehmeitä muotoja tukee täysin uudelleen mietitty valaistus, joka parantaa asuinosan tunnelmaa ja hyvinvointia.