Helsingin Caravan 2022 -messuilla tammikuussa on mukana mukana lähes 30 merkkiä

Caravan-alan isojen messujen suhteen on ollut pitkään koronapandemian vuoksi hiljaista, mutta nyt luvassa on messut tammikuussa Messukeskuksessa Helsingissä.

Helsingin caravan-messuilla pääsee tutustumaan edustavaan määrään uusia matkailuautoja ja -vaunuja, ja esillä on entistä enemmän myös retkeilyautoja, joiden suosio on kasvussa. Tällä kertaa mukana on lähes 30 merkkiä, joista muun muassa Affinity, Hobbyn Beachy,  Etrusco ja Volkswagen Grand California nähdään Helsingin messuilla ensimmäistä kertaa.

Mukana messuilla ovat myös Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Challenger, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe, Kulkuri, Laika, Morelo, Niesmann+Bischoff, Poksi, Pössl, Rapido, Roadcar ja Sunglight.

Matkailuajoneuvojen lisäksi esillä on tarvikkeita ja varusteita. Messuilla kerrotaan myös vuokraustoiminnasta ja esitellään vuokrattavia matkailuajoneuvoja. Messualueen ohjelmapisteessä päästään kuulemaan tarinoita erilaisilta matkoilta sekä tarjoillaan tietoa sekä vasta-alkajille että kauemmin matkailuajoneuvoilla reissanneille.

Helsingin Caravan 2022 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 21.–23.1.2022 klo 10–18 Messukeskuksessa samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Molempiin tapahtumiin pääsee samalla pääsylipulla.

Lähde: Messukeskus