Mikko Kivekäs on SF-Caravanin uusi toiminnanjohtaja

SF-Caravan ry on saanut uuden toiminnanjohtajan. Tuusulalainen Mikko Kivekäs, 48, on aloittanut tehtävässä tänään 1. joulukuuta.

Kivekäs on toiminut johtotehtävissä noin kymmenen vuoden ajan organisaatioissa kuten HY+ Oy, Työterveyslaitos ja Edupoli. Helsingin yliopiston täydennyskoulutusyksikössä HY+:ssa hän toimi liiketoimintajohtajana, Työterveyslaitoksella tuotepäällikkönä ja Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymässä Edupolissa asiakkuusjohtajana. Näitä ennen työkokemusta kertyi muun muassa kaupalliselta alalta.

Koulutukseltaan Kivekäs on filosofian maisteri ja kauppatieteiden kandidaatti.

Englannin erinomaisesti taitava Kivekäs on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Hän on aktiivinen liikkuja ja harrastanut retkiveneilyä noin 15 vuotta. Kivekäs on myös järjestänyt oman yrityksen kautta erilaisia retkeilyyn ja elämysmatkailuun liittyviä retkiä, joiden yhteydessä hän on tutustunut suomalaisiin leirintäalueisiin.

– On kiva päästä aloittamaan työt SF-Caravan ry:ssä ja päästä tutustumaan toimiston henkilökuntaan, jäseniin, harrastajiin, yhteistyökumppaneihin ja toimintaan. Ensi vuonna juhlitaan järjestön kunnioitettavaa 60-vuotistaivalta. Niin pitkä historia ja yli 65 000 jäsentä kertovat siitä, että SF-Caravanissa on tehty hyvää työtä. Sitä haluan jatkaa ja viedä yhteistyössä karavaaniharrastusta eteenpäin, Kivekäs sanoo.

Keskustelu

  1. Seija Korsijärvi

    Onnea ja menestystä merkittävässä tehtävässä. Timo jätti varsin isot ”saappaat” täytettäväksi💗

    Kommentoitu 0 kertaa

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *