BestPark-matkaparkkeja myös Easy-kevytversioina

BestPark Oy on ottanut matkaparkkikonseptiinsa uudet kevytversiot, ja yritys toteuttaa sekä näitä Easy-kevytmatkaparkkeja että varsinaisia BestPark-matkaparkkeja tarvittaessa myös itse ilman isäntäyritystä.

Matkailuajoneuvokauppias Best-Caravan perusti vuosikymmenen alussa BestPark Oy:n, joka pyrkii rakentamaan Suomeen ja ulkomaille 2024 mennessä peräti 50 uutta matkaparkkia. Tällä hetkellä Suomessa on toiminnassa lähes 20 BestPark- ja BestPark Easy -matkaparkkia.

BestPark Oy:n suunnitelmien mukaan matkaparkit tulevat sijaitsemaan keskeisillä paikoilla, ne pitävät sisällään matkailuajoneuvossa majoittuvan peruspalvelut, ja niissä voi yöpyä kerrallaan yhdestä yöstä kokonaiseen viikkoon.

BestPark isännöi matkaparkkeja myös itse

Alkuperäisen liikeidean mukaan BestPark Oy on vastannut parkkien konseptista, markkinoinnista ja rakentamisesta. Erittäin keskeisessä roolissa on ollut Best-Caravanin kehittämä verkkopalvelu, jonka kautta leirintäpaikan voi varata ja maksaa etukäteen. Parkkiin navigointi sekä alueen portin ja ovien avaaminen onnistuu myös palvelua käyttäen.

Hyvien BestPark-matkaparkkipaikkojen saamisessa on ollut haasteita, sillä parkit halutaan perustaa keskeisille paikoille. Samoja haasteita on ollut myös BestPark-isäntien löytämisessä.

– Uusiin Best Park Easy -kohteisiin emme välttämättä etsi erillistä yrittäjää, ellei paikka ole jonkun yrittäjän tontilla, vaan investoimme tarvittaessa itse ja ostamme paikallisesti ylläpidon. Tämä muutos toimintamallissamme koskee myös tulevia BestPark-matkaparkkeja. Yrittäjät ovat kuitenkin jatkossakin tervetulleita ketjuumme, ja sitä myös toivomme. Syy tähän muutokseen on investointipäätösten venyminen tässä maailmantilanteessa, kertoo BestPark Oy:n liiketoimintajohtaja Matti Korkiakoski.

BestPark Easy

BestPark Easy on BestPark-matkaparkin kevytversio, joka on BestPark Oy:n mukaan kustannustehokas ja sovitettavissa erityyppisiin paikkoihin. Easy sisältää sähköpaikkoja ja karavaanarin perustarpeet.

Pienen tilantarpeen ja erittäin hyvin kaupunkikuvaa tukevan ulkoasunsa vuoksi BestPark Easyt soveltuvat erinomaisesti kaupunkien ja kuntien keskustoihin. Lisäksi BestPark Easy tarjoaa oivallisen lisän monenlaiseen liiketoimintaan, johon halutaan enemmän liikennettä, asiakkaita ja myyntiä.

BestPark Easy voi olla paikkamäärältään hyvin pieni, joten se mahtuu vaikka kaupungin keskustaan. Yhden majoitusruudun koko on 10 x 6 metriä eli 60 neliömetriä, ja alueella voi olla 5–24 majoitusruutua. Easyn varustukseen kuuluva BestPoint-huoltomoduuli voi olla portin sisä- tai ulkopuolelle. Matalan investointikynnyksen omaavat BestPark Easyt voidaan varustaa kameravalvonnalla ja erillisten rakennusten kulunvalvonta erillisiin rakennuksiin.

BestPark-varausjärjestelmään kuuluva Easy-alue on varustettu BestPark-matkaparkkien tapaan koodilukitulla automaattipuomilla. Varauksen voi tehdä myös portilla, ja asiakaspalvelua saa 24/7 suomeksi ja englanniksi.

Easy tarjoaa luvallisen ja turvallisen paikan yöpyä, sähköpaikan sekä karavaanarien perustarpeet eli raikkaan veden, kemiallisen wc:n tyhjennyksen, harmaaveden tyhjennyksen ja jäteastian.

Kuvat BestPark Oy

BestPark-varausjärjestelmään kuuluvat Easy-alueet on varustettu BestPark-matkaparkkien tapaan koodilukitulla automaattipuomilla.

Keskustelu

  1. Jouni Känsälä

    Onko sähköpaikat 16A sulakkeella vai pienemmällä?

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.